Despre noi

Rovio Colection a fost infiinţată în anul 2006, fiind specializată în asigurarea service-ului, întreţinerii şi instalării de utilaje şi echipamente HoReCa  utilizate în industria alimentară (fabrici de prelucrare a cărnii, abatoare, depozite frigorifice), industria hotelieră, restaurante, cantine (echipamente pentru baruri, echipamente pentru bucătării profesionale – alimentate cu gaz sau electric, echipamente de refrigerare sau congelare, spălătorii industriale, sisteme de ventilaţie şi climatizare).

Activitatea societăţii se desfăşoara pe trei direcţii:

Import şi distribuţie piese  de schimb horeca, accesorii şi consumabile
Instalare, service şi mentenanţă utilaje şi echipamente
Instalare, service şi mentenanţă sisteme de ventilaţie şi climatizare

Tot personalul care îşi desfăşoară activitatea în cadrul departamentului de service este instruit şi evaluat periodic în ţară şi la partenerii noştri din străinătate pentru ca toţi clienţii noştri să beneficieze de cele mai bune servicii şi de o calitate a lucrărilor executate la cel mai înalt standard. Timpul maxim în care echipele noastre răspund solicitărilor este de 1-6 ore pentru Bucureşti si judetele limitrofe, 6 -12 ore pentru clienţii aflaţi în ţară, în funcţie de distanţa până la locaţia pentru care s-a făcut solicitarea.

De asemenea, suntem prima societate de profil (service şi mentenanţă pentru hoteluri, restaurante, cantine şi spălătorii industriale) care este în curs de acreditare ISO pentru această activitate.

În prezent, în parteneriat cu un mare producător din industria chimică locală dezvoltăm o linie de distribuţie detergenţi profesionali şi uz casnic, precum şi soluţii pentru curăţarea şi dezinfectarea sistemelor de ventilaţie şi climatizare, sub stricta supraveghere a cercetătorilor şi specialiştilor din Austria.

Director General, 

Robert Bratulescu

Acest site foloseste cookies. Puteti consulta politica noastra de confidentialitate aici:Politica de confidentialitate

Autentificare

Meniu

Coș

Nu sunt produse în coș